Potrivit publicatiei El Mundo, accidentul s-a produs in jurul orei locale 09.30 (10.30 ora Romaniei).
Trenul, condus de un mecanic portughez şi aparţinând companiei de căi ferate Comboios de Portugal, asigura legătura între oraşul spaniol Vigo şi cel portughez Porto şi avea la bord 65 de persoane.
Ca urmare a impactului asupra infrastructurii feroviare, traficul feroviar între localităţile Louredo-Valos şi Pontevedra-Tui a fost suspendat.
Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii incidentului feroviar.

Potrivit publicatiei El Mundo, accidentul s-a produs in jurul orei locale 09.30 (10.30 ora Romaniei). Trenul, condus de un mecanic portughez şi aparţinând companiei de căi ferate Comboios de Portugal, asigura legătura între oraşul spaniol Vigo şi cel portughez Porto şi avea la bord 65 de persoane.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ca urmare a impactului asupra infrastructurii feroviare, traficul feroviar între localităţile Louredo-Valos şi Pontevedra-Tui a fost suspendat. Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii incidentului feroviar.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si