Individul coboara treptele si analizeaza situatia din interior. Nu pare un client obisnuit. Mai degraba e curios sa vada daca e cineva in salonul de infrumusetare.

Intra si asteapta cateva zeci de secunde. Pare ciudat ca nu actioneaza imediat? De fapt, spun politistii, inca testeaza terenul. Daca apare vreun angajat, ar putea spune ca e un simplu client.

Cand isi da seama ca nu va fi deranjat, individul actioneaza.


Si uite-asa, dus a fost. Angajatele salonului de infrumusetare au realizat tarziu ce s-a intamplat.

Cele 2 portofele au fost aruncate la cateva strazi distanta. Hotul a luat banii si a lasat actele in urma. Acum, angajatele salonului spera ca cei care vad aceste imagini vor putea da informatii care sa ajute la prinderea individului.

Nu e prima data cand internetul este folosit in astfel de anchete.

Politistii din Vrancea, spre exemplu, au dat publicitatii aceste imagini in care un individ a sustras 500 de lei de la un bancomat, profitand de neatentia unui batran. Culmea, barbatul era alaturi de fiica sa cand s-a intamplat totul! In numai cateva zile, cazul a fost rezolvat.

Barbatul, angajat la o unitate militara din Focsani a inapoiat banii, insa victima nu renunta la plangere.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si