Daca autoritatile spun ca exista invatamant gratuit in tara, ei bine, parintii micutilor spun ca acest lucru nu este real si ca la inceput de an trebuie sa scoata bani frumosi din buzunar pentru a putea sa isi trimita copiii la scoala.

Rechizitele scolare sunt marea grija si lucrurile pe care se cheltuie cei mai multi bani. "Probabil o sa dau in jur de 1.000 de lei pentru ghiozdan, stilouri, caiete si alte lucruri.

Manualele nu sunt prinse in lista asta si cu siguranta vor costa si ele", a declarat o femeie, noteaza cei de la economica.net.

Parintii sunt revoltati si spun ca preturile instrumentelor de scris sunt cele mai mari, dar si cele ale ghiozdanelor care au pe ele persoanje din benzile desenate ale micutilor. "Cum sa dau atatia bani pe un ghiozdan? Pai ce, platesc desenul? As da maximum 50 de lei. Consumabilele sunt foarte scumpe si ele sunt cele care se strica cel mai repede", spun parintii.

In toata aceasta perioada hipermarketurile sunt cele care au de castigat, mai ales ca ele sunt cele care au pregatit o oferta variata pentru a reusi sa satisfaca nevoile tuturor tipurilor de elevi.

Aici se ridica un semn de intrebare si acesta este legat de cat de gratuit este sistemul de invatamant din Romania?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si