Nicio durere trupeasca n-o poate opri pe bunica Petria sa atinga crucea despre care se spune ca face miracole. Sarmana batrana e operata la ambele picioare, dar strange din dinti in fata destinului nemilos si se roaga. Dar nu pentru o minune.

„Doamne, iarta-mi pacatele, sa am un sfarsit bun, Doamne. N-am decat pe Dumnezeu...pe nimeni.. sotul imi este mort”.

Biata femeie traieste dintr-o pensie si din ajutorul primariei Constanta.

La Dervent a ajuns astazi cu ajutorul unor cunoscuti si tot din bunavointa semenilor a primit si de-ale gurii: „Mi-a dat niste struguri si o paine ca imi venea rau de foame”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Credinta ii e alinare si barbatului din imagine. Ii este rusine sa cerseasca si varsa lacrimi ori de cate ori cineva ii pune in mana bani.

La manastirea Dervent, unde astazi Inaltpreasfintia Sa Teodosie a oficiat Sfanta Liturghie, exista doua cruci despre care preotii spun ca ar fi facatoare de minuni.

Atat de faimoase au ajuns crucile, incat o enoriasa a stat la coada....

sa le pozeze! Iata si motivul: „Sa o pun pe Facebook, sa o mai transmit si la altii, pentru sarbatoarea asta”.

De aceasta sarbatoare a Inaltarii Sfintei Cruci, enoriasii tin post pentru a le fi amintite astfel patimile, rastignirea si moartea pe cruce a Mantuitorului Iisus Hristos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si