Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se iau cativa vanatori priceputi intr-ale bucatariei, se adauga 7 ceaune, carne de mistret din belsug si legume. Rezultatul este, atentie interzis pofticiosilor!

Nici nu s-a facut bine zi ca focul sub ceaune a pornit iar echipele au pus cele mai bune ingrediente.

-Vad ca ati pus deja mare parte.. Da, mai am ceva condiente, dar sceretul nu vi-l zic, unii spun ca pun suflet si eu si pun si ce trebuie

Dar vorba aceea, concursul este consurs asa ca unii dintre participanti nici ca au vrut sa divulge vreun secret.

-Ce carne folositi? Cea pe car o foloseste toata lumea. Nimeni nu vrea sa dea niciun secret..Carne de mistret. Si altceva ce ati mai pus? Pai numai ce vedeti, nimic altceva decat ce se vede

- Este asa mai domol, este de mistret,o friptura, tocanita. Cam cata carne? Cam 4 kilograme, ceva costita. Si ce ati mai pus? Legume..de
acolos se invata nu se cumpara


Focul ca focul dar si ingredinetele conteaza!.Asa ca vanatorii, oameni cu dare de mana au pus in ceaun cate o pulpa de mistret, cat sa fie carne din belsug.

-Ce avem aici? Galuste cu faina si ou. Sunt cu oua de casa si numai galbenusul ii folosim


Dar ce mai coteaza cand concursul se tine intre prieteni iar printre ei este si un sarbatorit, palinca sa curga in rauri si sa te tii veselie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si