O bataie sora cu moartea a transformat o noapte de distractie intr-un cosmar. Clienti care petreceau intr-un club din statiunea Valiug au facut un scandal monstru. Mai intai ai crede ca imaginile surprinse de un amator sunt de la o incaierare generala. Dar bataia se transforma in razboi. Mai multi indivizi bine facuti isi impart pumni cu nemiluita. Asta in timp ce clientii care se distreaza chiar pe malul apei habar nu au ce se intampla in cealalta parte a pontonului.

Prietenii inceraca sa ii desparta. Dar in loc sa aplaneze conflictul, impart lovituri la randul lor. Incaierarea degenereaza. Unul dintre barbati cade la pamant si, langa el, individul in tricou alb. Priviti cum din spate vine un bodyguard inarmat cu un scaun si il loveste pe cel care este deja pe jos. Batausul in alb pare de neoprit chiar si dupa ce a incasat-o la randul lui. Isi loveste in nestire victima care incearca sa fuga in genunchi.

Trei bodyguarzi il ridica pe atacator de pe victima. Ca sa ii aplice o corectie, unul dintre agentii de paza il calca pur si simplu in picioare. Individul in tricou alb reuseste sa scape si sa ia un scaun de la o masa. Un alt barbat urcat pe masa il loveste cu picioarele pe un tanar, care la randul lui il bate pe altul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Practic, bataia se da pe mai multe planuri si fiecare loveste in nestire pe cine apuca.!

Cand spiritele se mai calmeaza pret de cateva secunde, individul in camasa cu carouri isi exerseaza miscarile de pugilist. Il loveste cu pumnii si picioarele pe un tanar cazut la pamant, care ramane nemiscat. Un individ implicat in scandal isi da jos bluza si gesticuleaza, semn ca are un schimb dur de replici cu adeversarii lui. O tanara trage de el, probabil in incercarea de a-l calma.

In imagini se vede ca o parte din bar a fost distrusa. Una dintre victime zace la pamant chiar langa bar, in timp ce oamenii trec pe langa ea. Al doilea ranit este ajutat, culmea, chiar de agresor!

Scandalul ar fi izbucnit de la fratele unui cunoscut fotbalist din Timisoara, care a intrat intr-un conflict cu unul dintre bodyguarzii clubului. In apararea lui au intrevenit mai multi luptatori de K1 din Timisoara. Acestia s-au incaierat cu amicii agentului de paza.

Politistii spun ca trei persoane au ajut nevoie de ingrijiri medicale. Au deschis si un dosar penal pentru lovire sau alte violenta. Dar ancheta este abia la inceput.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si