”Având în vedere informaţiile apărute în această dimineaţă în mass-media, precizez următoarele: încă de la începutul lunii septembrie am solicitat primului ministru că, odată cu reorganizarea Corpului de Control al Primului Ministrului în Inspecţia Generală a Guvernului, dar nu mai târziu de finalul lunii octombrie, să fiu eliberat din funcţie, pentru a putea să mă ocup de proiectele profesionale şi academice amânate odată cu venirea la guvern, inclusiv un ciclu de studii post-doctorale în străinătate.
Primul ministru m-a rugat să răman insă în continuare, pană la finalizarea mandatului actualului guvern”, scrie Valentin Mircea pe pagina sa de Facebook.
Şeful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a comentat, sâmbătă, pe Facebook, modul în care s-au comportat instituţiile statului din punctul de vedere al comunicării în cazul cutremurului de sâmbătă noaptea, afirmând că nu şi-au făcut treaba corespunzător, la fel ca şi posturile de televiziune, care difuzau reluări şi nu au liniştit populaţia.
"Concluzia preliminară: instituţiile statului român au note maxime la simpozioane şi umflat muşchii, dar nu vă bazaţi pe ele când va lovi un mare cutremur. Mass-media şi mai ales televiziunile sunt odioase: ore întregi nici măcar nu au oferit vreo informaţie elementară despre cutremur şi nu au liniştit oamenii", a scris oficialul guvernamental, la scurt timp după producerea cutremurului.
Ulterior, Valentin Mircea a şters postarea de pe Facebook şi a afişat pe pagina sau un mesaj potrivit căruia opiniile exprimate pe pagina sa "reprezintă exclusiv poziţia personală a autorului".
"Este vina mea că nu am fost înnţeles. În curând voi reveni înapoi, în mediul privat, iar comunicarea va fi făcută în principal pe LinkedIn, Twitter şi pe blogul meu profesional", a mai scris şeful Corpului de Control.

”Având în vedere informaţiile apărute în această dimineaţă în mass-media, precizez următoarele: încă de la începutul lunii septembrie am solicitat primului ministru că, odată cu reorganizarea Corpului de Control al Primului Ministrului în Inspecţia Generală a Guvernului, dar nu mai târziu de finalul lunii octombrie, să fiu eliberat din funcţie, pentru a putea să mă ocup

de proiectele profesionale şi academice amânate odată cu venirea la guvern, inclusiv un ciclu de studii post-doctorale în străinătate. Primul ministru m-a rugat să răman insă în continuare, pană la finalizarea mandatului actualului guvern”, scrie Valentin Mircea pe pagina sa de Facebook.

Şeful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a comentat, sâmbătă, pe Facebook, modul în care s-au comportat instituţiile statului din punctul de vedere al comunicării în cazul cutremurului de sâmbătă noaptea, afirmând că nu şi-au făcut treaba corespunzător, la fel ca şi posturile de televiziune, care difuzau reluări şi nu au liniştit populaţia. "Concluzia preliminară: instituţiile statului român au note maxime la simpozioane şi umflat muşchii, dar nu vă bazaţi pe ele când va lovi un mare cutremur. Mass-media şi mai ales televiziunile sunt odioase: ore întregi nici măcar nu au oferit vreo informaţie elementară despre cutremur şi nu au liniştit oamenii", a scris oficialul guvernamental, la scurt timp după producerea cutremurului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ulterior, Valentin Mircea a şters postarea de pe Facebook şi a afişat pe pagina sau un mesaj potrivit căruia opiniile exprimate pe pagina sa "reprezintă exclusiv poziţia personală a autorului".
"Este vina mea că nu am fost înnţeles.

În curând voi reveni înapoi, în mediul privat, iar comunicarea va fi făcută în principal pe LinkedIn, Twitter şi pe blogul meu profesional", a mai scris şeful Corpului de Control.

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si