Arafat critica din plin aceasta activitate si spune ca aceasta lege este benefica si nu ar trebui sa fie deloc modificata. "De ce incepe copilul sa fumeze? Pentru ca e simplu, e cool, pentru ca ii vede pe colegi, pentru ca intra in anturaje in care se fumeaza, vede la club ca se fumeaza. Care e diferenta intre fumat si droguri? Amandoua duc in final la moarte. Nu e normal ca noi sa tratam drogurile ca pe o amenintare, iar fumatul sa il aparam in Parlament.

Legea anti0-fumat a fost atacata si in Parlament, chiar de medici cu renume, care au adus amendamente care pun in pericol sanatatea tuturor romanilor, amendamente care permit in realitate sa se fumeze in orice spatiu inchis. Romania ar deveni astfel un caz unic in lumea civilizata", a declarat Raed Arafat.

Statisticile in Romania sunt dure si arata ca la noi in tara, 23% dintre fumatori spun ca au fumat prima tigara in copilarie, pana in varsta de 13 ani, lucru ce este extrem de ingrijorator, mai ales ca si peste jumatate dintre tinerii de 15-16 ani fumeaza.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si