Medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) ”Mina Minovici” vor face necropsia, marţi, decizia fiind luată de familie, având în vedere vârsta artistului. ”Tot marţi, de la ora 15.00, trupul neînsufleţit va fi depus la cimitirul Bellu Ortodox, iar înmormântarea va avea loc, vineri, la ora 12.00, în cimitirul din oraşul Agnita”, a declarat Cristian Greţcu.
Actorul şi muzicianul Ioan Guyri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în reşedinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator.
Ioan Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, în Agnita, a fost un muzician şi un actor român, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues şi reggae.

Medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) ”Mina Minovici” vor face necropsia, marţi, decizia fiind luată de familie, având în vedere vârsta artistului.

”Tot marţi, de la ora 15.00, trupul neînsufleţit va fi depus la cimitirul Bellu Ortodox, iar înmormântarea va avea loc, vineri, la ora 12.00, în cimitirul din oraşul Agnita”, a declarat Cristian Greţcu pentru News.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Actorul şi muzicianul Ioan Guyri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în reşedinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator. El s-a  născut pe 31 august 1961, în Agnita si a fost un muzician şi un actor român, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues şi reggae.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si