Si sange din sangele ei, pentru care lupta cu o inversunare de neimaginat. Doar zambetul sincer al copilului ii vindeca mamei sufletul amar.

Nu poti sa te uiti, fara lacrimi in ochi, la drama prin care puiul de om trece cu atata tarie. Dragos, copilul cu ochi mari si negri, are puterea sa-si imbarbateze mama daramata de necaz.

„Ma lua in brate si spunea nu mai plange, ca ma fac bine.

O sa vezi ca o sa ma fac bine. Si eu ziceam, Dragos, nu mai am bani sa-ti iau mancare”, poveste mama indurerata.

Pana la 4 ani, baietelul a fost perfect normal. Apoi, intr-o zi, totul s-a schimbat.

„Ne-am pomenit ca nu merge in picioaree. Are hidrocefalie si o tumoare”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De-atunci, copilaria lui Dragos inseamna operatii pe creier, dureri, agonie si perfuzii. Luni in sir, spitalul i-a fost casa.

”E un copil puternic. Are 7 anisori. 8 ani si a trecut prin atatea.

23 de cure de citostatice si 30, de raze. Si doua operatii. A fost o leguma de la operatie, a ramas o leguma. Avea sonda, nu vorbea. Va dati seama ce a fost pentru mine? Eram o mama terminata pe viata. Stateam in genunchi la usa terapiei si ma rugam sa ia si casa, sa ia tot, numai sa-mi lase copilul”, poveste mama.

Iar Dumnezeu i l-a lasat. Dragos a avut sansa sa plece la o clinica din Ungaria, unde a inceput sa-si revina. Dar, greul nu a trecut.

„Am nevoie de mancare, Dragos nu mananca orice. Eu nu am posibilitatea sa ii cumpar fructe, sa ii cumpar mancare”, mai spune mama.

Care, in curand, nu-i vor mai fi bune. Si scaunul cu rotile, in care ajunge, zi de zi, la scoala, trebuie schimbat.

Ca sa se ridice singur din carcuciorul cu rotile, Dragos are nevoie de ajutor. Familia, mult prea sarmana, nu-si permite sa plateasca sedintele de recuperare. Cei milostivi pot face donatii in contul afisat pe ecran, iar bine primite sunt si hainele, si rechizitele pentru clasa 1.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si