"Secţia 1 Poliţie Braşov a fost sesizată marţi noaptea prin Serviciul 112 de un cetăţean cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la o casă din cartierul Schei al municipiului Braşov. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, focul extinzându-se şi la un imobil învecinat.Incendiul a fost stins în urma intervenţiei angajaţilor I.S.U.Braşov,iar  prejudiciul estimat cauzat este de peste 100 000 lei.

Din primele verificări şi investigaţii efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Braşov a rezultat că azi noapte,în locuinţa menţionată se aflau proprietara şi un bărbat de 67 ani.Pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan,proprietara a părăsit locuinţa,iar bărbatul ar fi dat apoi foc la unele articole de îmbrăcăminte,după care a părăsit şi el locuinţa,incendiul fiind observat de cetăţeanul care a sesizat Poliţia" se arata intr-un comunicat de presa emis de Politia Brasov.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de distrugere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si