„Rog conducerea Ministerului de Interne şi pe cea a Ministerului de Justiţie să facă lumină în cazul meu şi să îmi cureţe numele pătat de angajaţii lor.(...) În dimineaţa zilei de 28 septembrie, poliţia a descins la imobilul din strada Nicolae Racota. În acest imobil există trei apartamente ale căror intrări sunt separate. După ce Poliţia l-a arestat pe cel în casa căruia au găsit drogurile a continuat percheziţia şi la celelalte apartamente.

(...) Vecinii mei au explicat politiştilor că în apartamentul în care locuiesc eu se află o persoană care nu are legătură cu cel arestat. Eu doar îi plătesc chirie acelui om pentru apartamentul în care stau. Cu toate acestea domnii poliţişti au spart uşa şi au intrat peste mine. Când şi-au dat seama că au comis o mare eroare şi că ce era mai rau se întamplase deja, domnii poliţişti au dispărut de la faţa locului, nelăsând măcar un om să păzească uşa pe care o făcuseră praf. (..) Sper ca nota de plată pentru minciunile spuse despre mine să vină cât de curâand", a scris violoncelistul pe pagina de Facebook.

Politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate au facut, miercuri, sapte perchezitii, având informatii despre culturi indoor de plante de canabis, pentru consum propriu si pentru vânzare.

Intr-unul dintre imobilele perchezitionate locuieste, cu chirie, violoncelistul Adrian Naidin.

in momentul in care politistii au intrat in imobil, Adrian Naidin era impreuna cu un alt barbat. Violoncelistul a incercat sa sara de la etajul unu, dar a lovit un aparat de aer conditionat si a cazut, au aratat sursele citate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Adrian Naidin a suferit politraumatise si a fost dus la Spitalul Elias din Capitala.

Politistii au gasit in subsolul imobilului in care locuieste Adrian Naidin o cultura de canabis, iar in casa, aproximativ un kilogram de canabis pregatit pentru vânzare.

Sursele citate au precizat ca Adrian Naidin le-ar fi spus politistilor ca el nu avea cunostinta despre acea cultura indoor si nici de drogurile din casa, el locuind acolo cu chirie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si