Asta spunea impresarul violoncelistului Adrian Naidin acum 2 zile. Se intampla dupa ce artistul a plonjat de la etajul 1 al casei unde locuia in chirie. Astazi, politistii care au participat la actiune vin cu varianta care rastoarna totul!

Ofiter BCCO: "S-a somat in mod repetat. Din imobil nu s-a raspuns, mai mult de atat, s-au aprins luminile si s-a auzit miscare. Atunci am fost nevoiti sa fortam cele 2 usi de acces."



Si, in timp ce suspectul principal era incatusat in garajul de la subsol, artistul se pare ca avea o intalnire neasteptata chiar la geamul camerei sale.

Ofiter BCCO: "A fost vazut de catre un politist antidrog, i s-a spus ca nu avem treaba cu dansul si sa inceteze orice fel de activitate. El s-a dus pe alta parte a cladirii si a sarit de la geam."

La doar cateva minute dupa ce ajungea la spital, Adrian Naidin posta pe facebook un mesaj prin care ii acuza pe ofiterii antidrog ca au gresit adresa.

"Fiind luat din somn si fiind in stare de soc, crezand ca au intrat niste banditi peste mine, am incercat sa scap, dar am cazut pe geam, de la etaj."
SURSA: Facebook/ Adrian Naidin

"Politistul respectiv avea vesta pe el si era insotit si de catre colegii de la Brigada Speciala de Interventii, care au un echipament distinctiv."


Si, pentru ca povestea sa fie completa, si in cazul usii de la etaj variantele sunt diferite.

"Proprietarul, datorita faptului ca a invocat ca nu gaseste dublura cheii de la usa, a preferat sa sparga unul dintre gemulete si sa descuie usa."

Adrian Naidin ramane internat in spital, cu multiple fracturi si a amanat o serie de concerte. Politistii spun ca nu a fost inca audiat, dar nici nu este acuzat de vreo infractiune.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si