Adrian este gazda noastra si pentru astazi a propus doua retete ce te vor face sa te lingi pe degete de pofta. Este vorba de o ciorbita de dovleac cu lapte acru, dar si de o saramura de pui cu gutui.

Puiul, evident crescut la tara, dar si mirodenii specifice. E nevoie de cimbru, usturoi, ardei iute si boia. Puiul se face la gratar, iar apoi se inmoaie in zeama ce ii va da savoare.

Gutuile se coc si ele pe gratar, se lasa chiar pana cand se ard, apoi se arunca bucata cu bucata in saramura.

Friptura se tot scufunda in saramura si apoi inapoi pe gratar si tot asa pana cand gustul este unul ce te va lasa fara cuvinte. 
Saramura se asezoneaza cu o mamaliguta cu branza de oaie si pare ca ele vor face casa buna.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un instalator care făcea reparații într-o vilă a găsit 30 de kilograme de monede de aur. Proprietarul nu știa ce comoară are în casă- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Se trece la preparerea ciorbitei. Dovlecelul se curata, se inabuse si el si se prepara dupa bunul plac.

Nu ne mai ramane decat sa va spunem Pofta Buna!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si