Cine este "gurul de moda noua" care s-a aciuiat in Mures? "Nu lucra niciodata. Femeile lucrau si el statea cu pipa in gura si fuma", spun localnicii despre el.

Una dintre fete declara sub protectia anonimatului ca este inca afectata de tot ce i s-a intamplat in secta.

Toate perversiunile se petreceau intr-o casa la marginea unui sat din Mures. Totul se facea cu maxima disctretie.

Casa este ascunsa ca intr-o padure, departe de ochii celor care ar fi putut sa fie curiosi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Drumul pana acolo este anevoios, iar constructia in sine, casa unde se intampla totul, este de-a dreptul ciudata, cat sa nu atraga atentia nimanui.

Barbatul era pianist si racola tinere, majoritatea studente la teatru si le spunea ca le va purifica. O data intrate, fetele nu mai puteau sa iasa din acest cerc. Fetele erau obligate in fiecare seara, la miezul noptii, sa intretina relatii sexuale cu el, liderul acestei grupari.

Oamenii din zona sunt ingroziti si spun ca nu si-au imaginat vreodata ca asa ceva e posibil la ei in comuna. "E oribil. E ceva inimaginabil. Nu ma gandeam la asa ceva", spune una dintre locuitoarele din sat.

O echipa Asta-i Romania a stat de vorba cu cei de acolo, cu psihologi, dar si cu ziaristi si a incercat sa ajunga la un raspuns in aceasta problema.

Toata ancheta de exceptie poate fi vizionata in video-ul de mai sus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si