M. Munteanu îi da în judecata pe CTP, Monica Macovei si Remus Cernea
Marian Munteanu a anuntat, sâmbata, ca îi va da în judecata pe toti cei care au afirmat ca a colaborat cu Securitatea, nominalizându-i pe Monica Macovei, Cristian Tudor Popescu, Andrei Cornea, Stelian Tanase, Nicolae Manolescu, Remus Cernea si Victor Bostinaru. În ceea ce îi priveste pe ziaristi, presedintele „Aliantei Noastre România”a spus ca le da termen pâna luni sa restracteze afirmatiile facute, scrie Digi24.
„Am deja câteva persoane. Pâna astazi am fost hotarât sa nu dau în judecata ziaristi. Multi si-au facut televiziuni în România pentru ca am stat aici (în Piata Universitatii- n.red.) si am luptat. Dupa atâta ticalosie, am sa o fac si pe asta. Deja avem actiuni în instanta pentru urmatorii cetateni: Macovei Monica, Manolescu Nicolae, Cernea, un asa-zis ziarist Cristian Tudor Popescu, Andrei Cornea, Stelian Tanase, Victor Bostinaru. Pe lânga acest buchet de scaieti, pregatesc actiuni împotriva tuturor celor care au mintit, au falsificat sau au prezentat drept corecte si drepte documente neverificate. Începând de luni începe actiunea la Parchet pentru ca nu se mai poate asa”, a anuntat Marian Munteanu.
De asemenea, Marian Munteanu a spus ca chitanta pe care ar fi primit-o de la Securitate pentru banii pe care i-ar fi luat pe notele informative se regaseste doar pe microfilm si, în consecinta, nu poate fi facuta o analiza grafologica.
El spune ca este vorba de un fals care a fost facut în aprilie 1990 pentru a fi compromis în perioada în care era lider al studentilor din Bucuresti.
„Îmi puteti compara semnatura de pe dosarele de candidatura cu mâzgaleala de pe nu stiu ce site-uri(...) Trei-patru zurbagii fac taraboi cu niste copiute”, a mai spus presedintele Aliantei Noastre România.

„Am deja câteva persoane.

Pâna astazi am fost hotarât sa nu dau în judecata ziaristi. Multi si-au facut televiziuni în România pentru ca am stat aici (în Piata Universitatii- n.red.) si am luptat. Dupa atâta ticalosie, am sa o fac si pe asta. Deja avem actiuni în instanta pentru urmatorii cetateni: Macovei Monica, Manolescu Nicolae, Cernea, un asa-zis ziarist Cristian Tudor Popescu, Andrei Cornea, Stelian Tanase, Victor Bostinaru. Pe lânga acest buchet de scaieti, pregatesc actiuni împotriva tuturor celor care au mintit, au falsificat sau au prezentat drept corecte si drepte documente neverificate. Începând de luni începe actiunea la Parchet pentru ca nu se mai poate asa”, a anuntat Marian Munteanu.

De asemenea, Marian Munteanu a spus ca chitanta pe care ar fi primit-o de la Securitate pentru banii pe care i-ar fi luat pe notele informative se regaseste doar pe microfilm si, în consecinta, nu poate fi facuta o analiza grafologica. El spune ca este vorba de un fals care a fost facut în aprilie 1990 pentru a fi compromis în perioada în care era lider al studentilor din Bucuresti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Îmi puteti compara semnatura de pe dosarele de candidatura cu mâzgaleala de pe nu stiu ce site-uri(...) Trei-patru zurbagii fac taraboi cu niste copiute”, a mai spus presedintele Aliantei Noastre România.

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si