Simona Halep a ajuns printre cele mai bune jucatoare ale lumii, iar castigurile ei din tenis sunt de aproximativ 12 milioane de euro. Intr-un material recent, CNN a aminit despre faptul ca Halep a a fost ajutata financiar, la inceputul crierei, de omul de afaceri constantean Corneliu Idu. Idu, unul dintre cei mai bogati oameni din Constanta, era proprietarul Tenis Club Idu, unde se antrena Halep. Banii lui au ajutat-o pe Simona Halep sa intre in circuitul european al juniorilor timp de doi ani, pană la varsta de 16 ani.

In perioada respectiva, Idu a platit pentru Halep tot ce inseamna pregatirea unui sportiv- deplasari, cazari, materiale sportive, taxe competitii.
Corneliu Idu a sprijinit-o financiar pe Simona Halep
Corneliu Idu a sprijinit-o financiar pe Simona Halep
“Asta a fost, nu am avut niciun alt sponsor. Părinţii mei au făcut tot ce au putut ca să ajung unde sunt acum, dar a fost bine pentru noi că am avut acest ajutor”, a afirmat Halep. Sportiva a ajuns astfel sa prospere din punct de vedere financiar, lucru care i se intampla si lui Idu, care este un vechi armator. Acesta detine doua firme, o companie care este operator portuar in portul Constanta, iar cealalta este specializata in transporturi maritime si fluviale. Prima firma a facut un profit total de aproximativ 124 de milioane de lei (27,5 milioane de euro) in ultimii 7 ani, in timp ce cea de-a doua a facut 61 de milioane de lei (13,5 milioane de euro).
Asadar, Idu a facut in ultimii ani un profit de aproximativ 41 de milioane de euro, in timp ce averea sa este estimata la 120 de milioane de euro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simona Halep a ajuns milionara in euro datorita tenisului
Simona Halep a ajuns milionara in euro datorita tenisului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si