Dupa ce, la inceputul anului au existat chiar si zvonuri ca acesta nu ar mai fi in viata, pe site-ul oficial al Familiei Regale au fost postate cateva poze "recente" cu Regele. Sunt ultimele imagini facute publice cu acesta. Apoi, a fost anuntata problema grava de snatate de care sufera Majestatea Sa, care este bolnav de cancer. O perioada, familia a data scurte informatii privind starea de santate a acestuia.

Poza cu regele si regina, care a fost datata pe site-ul oficial al Familiei Regale ca fiind din ianuarie 2016
Poza cu regele si regina, care a fost datata pe site-ul oficial al Familiei Regale ca fiind din ianuarie 2016

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Familia Regala a anuntat in vara, cand Regina Ana a murit, iar trupul ei a fost adus in Romania, unde a fost inmormantat, ca si regele va participa la ceremonia funerara. Apoi, informatia a fost infirmata, cu precizarea ca Regele Mihai nu se simte bine, fiind afectata de moartea sotiei sale.
Acum, la aniversarea a 95 de ani de viata, Casa Regala a pregatit in tara mai multe evenimente, la care insa va participa doar Principesa Margareta. 

MAjestataea sa a ramas in resedinta sa din Elvetia, alaturi de principesele Elena si Sofia.
In noiembrie 2014, alaturi de Lech Walesa
In noiembrie 2014, alaturi de Lech Walesa

De altfel, cea mai recenta vizita a regelui Mihai la Bucuresti dateaza din noiembrie 2014, cand l-a decorat pe fostul presedinte al Poloniei Lech Walesa cu Ordinul "Coroana Romaniei" in Grad de Mare Cruce.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si