Liderul PSD Liviu Dragnea a fost ministru al Dezvolatrii Regionale, iar in toamna lui 2013 a luat o decizie controversata, aceea de a o numi ca sefa a Serviciului anticoruptie din ministerul sau pe necunoscuta Ioana Maria Ardelean.

Aceasta este o cantareata de muzica populara din zona Bistrita-Nasaud si declara, la vremea respectiva, ca, pe langa studiie de canto la Scoala Populara de Arta, a absolvit si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, cu licen­ta in Comunicare Politica la Universitatea Bucu­resti, catedra Departament UNESCO.
Ardelean nu s-a remarcat cu nimic in perioada petrecuta la minister, plecand din functie cam in aceeasi perioada, mai 2015, cand Liviu Dragnea  a parasit si el postul de ministru.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Functia  lui Ardelean era remunerata cu 69.959 de lei pe an (5.829 lei pe luna), asa cum reiese din ultima ei declaratie de avere, depusa in 2014. La rubrica venituri nu mai erau trecute si alte castiguri, semn ca Ioana Ardelean s-a dedicat in intregime functiei la minister, fara a mai sustine spectacole de muzica populara.

Dupa ce s-a retras din post, Ardelean a revenit la cariera de cantareata.
Obisnuita sa imbrace mereu portul popular, ea a surprins recent, fiind protagonista unui pictorial in care nu apare in ie, ci in haine moderne, impodobite cu motive traditionale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si