Fura amandoua si baga in geanta  A treia, mai pofticioasa, nu se-ncurca cu geanta de pe umar si indeasa in geaca tableta de ciocolata.

Ceilalti doi stau drept paravan, ca nu cumva vanzatoarea sa vada furtul.

Strategia e simpla: intra toti buluc. Astfel, vanzatoarea, ocupata si cu alti clienti, nu va putea sta cu ochii pe fiecare-n parte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din fericire pentru ea, munca de spionaj o fac cele patru camere!

Cel care le da de gol e barbatul imbracat in sacou. Ajuns la casa de marcat, ii indica femeii ca presupusele cliente au plecat cu gentile pline.

Ca una dintre ele se asaza la coada.

Hotii au o strategie bine pusa la punct cand vor sa manance desert pe gratis. Pretind ca sunt simpli clienti si merg la cumparaturi in grup. Nu mai putin de sase femei si un barbat intra odata in alimentara tocmai pentru a distrage atentia vanzatoarei. Se raspandesc rapid printre rafturi in timp ce doua dintre individe merg glont la casa, unde o tin de vorba pe angajata magazinului.
In aglomeratia creata, hoatele asteapta momentul potrivit sa isi umple gentile cu produsele de pe raft. Priviti cum trei dintre tinere fura, pe rand, un teanc de ciocolate. Ascund dulciurile direct in geanta sau sub geaca. Imediat dupa ce dau lovitura, gasca de rafacatori pleaca rapid, iar magazinul devine aproape pustiu. Patronul a alertat politia, iar oamenii legii incearca sa dea de urma infractorilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si