Totul a pornit de la postarea facuta de actrita Natalie Ester pe pagina sa de socializare, unde aceasta le impartasea prietenilor un caz de o gravitate extrema.

„De trei zile si trei nopti, un individ in stare catatonica (nemiscat), probabil schizofren, sta sprijinit de un zid. Refuza apa si mancarea, e descult, intr-un pulover. Pe strada Traian, chiar la Foisorul de Foc.

Aseara cei de pe Salvare mi-au spus ca daca refuza cooperarea nu au ce sa ii faca.

Omul nu are discernamant. Sa-l lasam sa moara de frig, zic. In propriile sale fecale. Romania, te iubesc!”, spunea actrita. Ingrijorata de starea barbatului si pentru ca i se parea inuman sa stea cu mainile in san, aceasta a telefonat la Ambulanta si a solicitat interventia medicilor, tinandu-si prietenii la curent cu ceea ce se intampla.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Update: Am intuit bine. Fb rezolva urgente mai abitir decat orice sistem romanesc.
Am sunat la 112.
De doua ori.
A doua oara mi s-a spus- dupa ce am avertizat IAR ca un om poate sa moara: "si ce vreti sa-i fac eu?" E si FB o alternativa, ma gandesc.

Omul NU are discernamant. Face pe el. Nu se atinge de 3 zile de mancare si nu se misca din loc”, a explicat Natalie Ester.

Citita si distribuita de 80 de ori, postarea actritei a ajuns astfel in atentia Oanei Pellea. Implicarea sa ulterioara avea sa duca la schimbarea situatiei si ridicarea de pe strazi a omului suferind. Nu insa inainte ca si Oana Pellea sa ceara ajutor la cel mai inalt nivel, respectiv ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu a rezolvat situatia, dupa ce a primit mesaj de la actrita
Vlad Voiculescu a rezolvat situatia, dupa ce a primit mesaj de la actrita

„Un OM are nevoie de AJUTOR iar 112 intreaba "pai, ce sa i fac eu?"
ALLLLLOOOO! Mai sunt oameni in Romania? Poate cineva sa faca ceva????”
, a scris Oana Pellea pe pagina sa, unde este urmarita de 7000 de persoane.

"Update:  A plecat acum o ambulanta spre el. Au mai incercat de trei ori sa-l ia de acolo. Acum vor insista. Cel ce a reactionat in mai putin de un minut a fost domnul Ministru Vlad Voiculescu! I-am scris un mesaj si a raspuns. Ministrul raspunde si actioneaza, doamna de la 112 spune"ce sa i fac eu?"... Sa-i dea Dumnezeu sanatate domnului Ministru”, a scris Oana Pellea pe pagina sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si