Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Adelaide, grasimile si carbohidratii produc energia de care avem nevoie pentru a putea face fata provocarilor zilnice si sunt digerate mai repede decat proteinele animale, ceea ce inseamna ca energia provenita din carne este folosita mai tarziu, insa daca exista un surplus, acesta este transformata in grasime.

Cercetatorii au studiat impactul pe care carnea si zaharul il au asupra obezitatii si au gasit legaturi importante intre acestea.

In urma studiilor, s-a demonstrat ca proteinele animale ca ingrasa la fel de mult ca si zaharul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Grasimile si carbohidratii ne genereaza energia de care avem nevoie sa facem fata necesitatilor zilnice. Din cauza faptului ca proteina animala este digerata mai greu decat grasimile si carbohidratii, acest lucru face ca si surprusul de proteine sa fie convertit si depozitat ca grasime in corp. Descoperirile noastre, desi vor crea controverse, sugereaza ca zaharul dauneaza la fel de mult ca si carnea. Oamenii trebuie sa fie constienti ca daca vor consuma in  mod exagerat de zahar si grasimi, credem ca ca proteina animala contribuie extrem de mult la obezitate”, a declarat profesorul de la Universitatea Antropologica

Biologica, potrivit The Independent.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si