"Din primele cercetarile de pana acum, se pare ca sunt doua accidente distincte, dar se continua cercetarile(...) si vom stabili ulterior daca sunt doua sau unul", a afirmat George Grigore, potrivit hotnews.ro.

Tot din primele cercetari, cauza accidentelor ar fi fost neadaptarea vitezei de deplasare la conditiile meteo rutiere, respectiv la ceata foarte densa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Politistii de la Brigada de Autostrazi si Misiuni Speciale a IGPR si un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Lehliu au deschis un dosar penal pentru infractiunile de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in urma accidentului produs sambata dimineata pe Autostrada A2 in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata, iar alte 57 au fost ranite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si