UPDATE: In Piata Constitutiei a ajuns si Dacian Ciolos. Premierul a declarat ca ca Romania nu se mai poate construi pe lideri mesianici, ci este nevoie ca fiecare sa-si asume schimbarea. ”Pentru mine, Romania guvernata cu bun simt inseamna Romania asumata prin propria constiinta. Lipsa implicarii naste monstri, e mult mai greu sa ne batem cu acesti monstri decat sa o facem la timp si sa ne asumam aceasta implicare, prin vot si tot ce trebuie facut de Parlament si Guvern”, le-a spus Ciolos liberalilor.

”Sunt aici pentru ca ati decis sa sustineti platforma Romania 100 si imi doresc sa nu fie o insiruire de enunturi, sa nu fie o iluzie, cum ar spune un politician. Ele trebuie sa ne modeleze fiecare actiune in anii care vin. Din punctul meu de vedere, onestitatea, bunul simt, a munci cinstit, a astepta o renumeratie dupa munca, nu sunt iluzii. Simt ca acest lucru este posibil, sa coboram idealurile in fapte si in decizii de zi cu zi, nu doar cand ne e usor, dar si cand avem dificultati”, le-a spus Ciolos celor peste 20.000 de liberali prezenti la mitingul din Capitala, potrivit News.ro.

 

UPDATE: Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, le-a transmis duminica liberalilor adunaţi la mitingul din Piaţa Revoluţiei ca peste trei sferturi din oamenii din conducerea PNL ii sunt ''aproape necunoscuţi'', semn, in opinia sa, ca partidul s-a schimbat.

''Va vorbeste un om care are indrazneala sa spuna ca in viaţa lui nu a pus mâna pe un leu decât muncind si meritând, avem un foarte bun prim – ministru corect, cinstit, neamestecat in niciun fel de mafii din

acestea care se profileaza peste tot, suntem in plina si puternica schimbare. Mai mult de trei sferturi din oamenii din conducerea centrala a partidului, mie imi sunt aproape necunoscuţi, eu care traiesc de trei sferturi de veac printre ei, deci ne-am schimbat si ne schimbam si speram sa ne schimbam in bine. Prin noi insine!'', a fost mesajul seniorului liberal, potrivit Mediafax.

Si istoricul Neagu Djuvara are un mesaj de sustinere pentru PNL, precizand ca Dacian Ciolos este, in momentul de fata, „ cel mai bun guvernant al României''

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Militantii PNL au venit la miting din toata tara, unii plecând chiar din cursul noptii spre Bucuresti, cum ar fi cei aproximativ 400 de liberali din Arad.

De la Alba au venit cu autocarele si masini personale 500 de militanti, din Brasov- 750, iar de la Buzau – aproximativ 900. Din Constanta au venit la miting circa o mie de liberali, cu autocare, microbuze si masini personale, iar de la Craiova – 750. Tot in jur de 750 de persoane au venit din Galati, din Hunedoara si Iasi – câte 500, iar de la Miercurea Ciuc – doar 20, relateaza News.ro.

Peste 1.500 de militanti au venit din Ploiesti, cu masini personale, de la Sibiu – 500, din Timisoara – 50, de la Vaslui – 250, iar din Vrancea- 400.

Cu totii au venit cu pancarte si steaguri.

Inaintea inceperii mitingului, pentru a incalzi atmosfera, din megafoane rasunau melodii moderne, printre care si o varianta remixata a celebrei ”Ciuleandra”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Mitingul a inceput cu intonarea imnului national. Prezentatorul evenimentului este actorul Marius Florea Vizante.

Pe scena au urcat o suta de liberali, candidati si lideri ai partidului, in special figurile noi. Toate discursurile vor fi titrate pe trei ecrane imense amplasate in spatele scenei.

La miting urmeaza sa soseasca si Dacian Ciolos, care va vorbi insa de pe o scena amplasata in mijlocul multimii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si