Reprezentantii Politiei Judetene Bacau au declarat ca accidentul s-a petrecut, luni, pe drumul judetean ce tranziteaza localitatea Lunca Asau, dupa ce un tânar de 21 de ani, din orasul Comanesti, a pierdut controlul asupra directiei masinii intr-o curba, pe fondul consumului de alcool si a lipsei de experienta in conducere. Ajuns pe sensul opus de mers, soferul a intrat in plin cu masina intr-un autoturism condus regulamentar de o femeie de 49 de ani, in care se aflau si doi pasageri.

”In urma accidentului, cei doi conducatori auto precum si pasagerii din masina condusa de femeia de 49 de ani au fost raniti, fiind transportati la Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti. Tânarul de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,19 mg/litru alcool pur in aerul expirat. De asemenea, in urma verificarilor, s-a constatat ca soferul in cauza nu detine permis de conducere”, a declarat, luni, responsabilul mass-media al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru, potrivit News.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politistii bacauani au intocmit dosar penal pe numele soferului care a provocat accidentul pentru vatamare corporala din culpa si conducere fara permis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si