Aproape 50 de persoane, angajati si clienti ai unui magazin situat in zona de nord a municipiului Ploiesti au fost evacuate de urgenta, luni seara, din incinta magazinului, dupa ce un TIR a derapat si a fisurat o teava de gaze in apropiere de intersectia dintre Soseaua Vestului si Bulevardul Republicii, din Ploiesti, potrivit News.ro.

Potrivit purtatorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae, managerul magazinului a fost cel care a decis evacuarea acestuia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In zona, a fost trimisa o ambulanta, insa nu a fost nevoie de interventia echipajului medical, nefiind persoane ranite.

La locul accidentului, au fost chemate echipe de la compania care asigura furnizarea de gaz natural, iar pentru a preveni orice incident autoritatile au decis sa blocheze circulatia pe Soseaua Vestului, una dintre cele mai circulate artere rutiere din oras.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si