”Culmea politicii este ca liberalii au dreptate”, puncteaza Basescu.

Basescu scrie pe pagina sa de Facebook ca astazi nu analizeaza daca se poate, ci doar incompetenta in politica.

El mentioneaza ”versatul si demagogul PSD a introdus in Parlament, pe ultima suta, modificari prin care se maresc salariile bugetarilor din sectoare cu cea mai mare acoperire electorala: educatie, sanatate, asistenta sociala”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”De dragul opozitiei si de teama ca pierd initiativa, liberalii nu participa la votul din Parlament si reclama ca bugetul nu poate sustine maririle salariale. Mai mult, liberalii reusesc sa tina scandalul la cote maxime, cerând verificarea cvorumului si amenintând cu atacarea la CCR. Nu se puteau crea conditii mai bune pentru versatii politicieni pesedisti pentru a arata ca ei lupta pentru marirea salariilor, in timp ce PNL-ul este impotriva”, scrie Basescu.

Liderul PMP mai precizeaza ca, pentru ca viata ne arata ca in politica nu exista limite pentru prostie si ridicol, luni seara, pe toate televiziunile, ”pesedistii ii bateau in cap pe liberali cu propriul lor program in care este scris negru pe alb ca ei vor mari salariile din sanatate, educatie si asistenta sociala chiar de la 1 ianuarie 2017”, adica exact ce a facut PSD in Parlament.

Ce sa mai spun despre faptul ca liberalii au reusit sa antreneze de partea lor si pe Dacian Ciolos, dar si pe Presedintele Iohannis. Altfel, dezastrul electoral ar fi fost incomplet. Daca ar exista o politie a politicii, care sa sanctioneze greselile la fel cum este la circulatie, cu siguranta conducerea liberalilor in frunte cu doamna Gorghiu si-ar pierde dreptul de a conduce PNL. Culmea politicii este ca liberalii au dreptate”, comenteaza Traian Basescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si