Potrivit targovistenews.ro, Ecaterina Pantea, ramasa vaduva acum 13 ani, a ajuns sa se judece pentru un teren pe care il stapanea fara drept. Proprietarul pamantului a castigat in instanta terenul si a cerut despagubiri de 30.000 de lei. Femeia a fost executata silit si, astfel, si-a pierdut casa si a ramas si cu o datorie de cateva mii de lei.

Neavand unde sa se duca, Ecaterina Pandrea si-a facut adapost din lemne si celofan langa gardul casei sale, iar noaptea doarme in cavoul familiei, in cimitir.



"Stau aici, că n-am ce să fac. Unde să mă duc? Fraţii şi surorile sunt departe… Nu mai am lacrimi să mai plâng…", spune batrana.

Vecinilor li s-a facut mila de biata batrana si s-au oferit sa o adaposteasca in casele lor. Autoritatile locale nu au luat inca nicio masura pentru o ajuta pe Ecaterina Pandrea.  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si