Echipajul Brigazii Rutiere a fost alertat, marti, in jurul orei 15.00, de o femeie care le-a spus ca o gravida are nevoie urgenta de ajutor si a intrat in travaliu in masina condusa de sotul ei.

Politistii au dirijat initial traficul, blocat la acea ora in intersectia de la Lujerului, iar apoi au escortat masina in care se afla gravida pana la spitalul Filantropia din Capitala. Cu aproximativ zece minute inainte sa ajunga la maternitate, femeia a nascut, in masina, o fetita de patru kilograme, perfect sanatoasa.



De altfel, copilul a primit nota maxima la nastere.

Potrivit medicilor de la Spitalul Filantropia, tanara mamica are 27 de ani si este din comuna stefanesti, judetul Ilfov. Ea nu era pacienta spitalului. Medicii au preluat-o imediat pe mama, a fost taiat cordonul ombilical, iar fetita a fost dusa in sectia de nou nascuti.

Femeia este monitorizata, la ora transmiterii acestei stiri, in sala de nastere. Femeia este la a patra nastere, a declarat, pentru News.ro, medicul specialist obstrerica- ginecologie Roxana Chirila.

Sursa stire: news.ro

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si