Incendiul de la Colectiv a ajuns sa fie folosit ca material promotional pentru o firma care comercializeaza sisteme de stingere a focului. Bloggerul Bogdan Stoica a povestit cum s-a trezit in casuta postala cu un mesaj prin care firma respectiva incerca sa-l convinga sa cumpere produsul pentru a nu ajunge sa traiasca o experienta precum a celor din Colectiv.

„Subject: Daune record de peste 212 milioane euro in cazul incendiului de la Colectiv

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Focul va poate devasta viata, nu doar afacerea sau casa! Va dam cateva exemple: au fost solicitate daune record, de peste 212 milioane euro in cazul incendiului de la Colectiv!(...) Spuneti STOP indiferentei! Sistemul antiincendiu B... e cea mai buna optiune.(...) Daca gasiti un sistem antiincendiu, va dam de 3x diferenta!”, se arata in mesajul primit de blogger.

„Prietena mea a sunat la firma care vinde nenorocitele de sisteme anti-incendiu. A fost politicoasa cand a intrebat daca nu li se pare prea mult sa folosesti o drama ca sa vinzi. I s-a raspuns, la fel de politicos, ca genul asta de nuante nu sunt importante intr-o firma de vanzari”, a mai scris Bogdan Stoica pe blogul lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si