Fostul jucator participa la o cursa de atletism pe distanta de 10 kilometri, iar cu 200 de metri inainte de sosire i s-a facut rau, primind rapid ingrijiri, insa medicii nu au reuşit sa-l salveze.

Badilla, poreclit "Gladiatorul", a fost operat de o tumoare benigna la inima in 2013, cand juca la Deportivo Saprisa, iar dupa interventie medicii au afirmat ca nu exista niciun impediment pentru a practica sportul la cel mai inalt nivel.

In luna iunie, Badilla a decis sa se retraga din activitate pentru a petrece mai mult timp alaturi de familie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Multumim, Gladiator! Ramas bun capitane. Multumim pentru atatea succese, mereu vei fi in inimile noastre. Familia noastra este in doliu", a fost mesajul transmis de Deportivo Saprissa pe retelele de socializare.

Gabriel Badilla s-a nascut la 30 iunie 1984 şi a caştigat de noua ori titlul in Costa Rica. El fusese castatorit cu jurnalista Fabiola Herra Lara şi avea doua fetite.

Jurnalista se afla in Frankfurt şi a postat un mesaj pe Facebook in care anunta ca avionul cu care urma sa revina la San Jose a avut probleme mecanice şi nu a putut parasi Germania. Ea a rugat familia lui Badilla sa amane inmormantarea pentru a putea fi prezenta şi a afirmat ca fetitele fostului fostbalist, de 6 şi 9 ani, inca nu ştiu ca tatal lor a murit, scrie News.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si