Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba efectueaza cercetari la fata locului iar medicul legist urmeaza sa stabileasca cauza mortii acestuia.

Cadavrul a fost descoperit langa o masina, in camp deschis la marginea comunei. Ioan Rusu a fost primar al comunei in perioada 2008- 2016.   Anchetatorii verifica toate ipotezele in cadrul anchetei demarate imediat dupa sesizare. Cadavrul a fost gasit duminica dimineata langa masina victimei, scrie Adevarul.

Autopsia se ve arealiza in cursul zilei de duminica. Ioan Rusu a fost inginer agronom, cu doctorat in domeniu, si a avut functia de presedinte al Asociatiei Cultivatorilor de Sfecla de Zahar din Alba.   Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Alba, Marius Ungureanu, a declarat ca la fata locului s-a deplasat o echipa de cercetare complexa, condusa de procuror criminalist cu politisti, inclusiv medic legist si urmeaza sa se faca autopsia medico-legala si celelalte cercetari specifice.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Este o moarte suspecta, se efectueaza cercetari la fata locului. Urmeaza sa desfasoare si alte cercetari, inclusiv autopsia medico-legala si se va stabili cauza exacta a mortii”, a spus Marius Ungureanu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si