"Dati-va, dati-va la o parte ca va impusca. Era balta de sange si el mort. Pe Fabi il impusca in picior, zice il impusca in picior. Si a picat jos din picioare. Si i-a zis sa nu il impuste ca are un copil de crescut... si atunci i-a mai pus pistolul si l-a omorat. Copilul intreaba intr-una unde e tati meu...tati meu"

Cumplita le e soarta acestor bieti oameni.
Numai Dumnezeu stie ce e in sufletele lor... si de unde mai gasesc putere sa stea pe picioare. Sunt rudele celor doi barbati, tata si fiu, executati aseara de teroristul din Dolj. Cel mai tanar dintre ei a lasat in urma un copilas de doi ani si o sotie impietrita de durere.    

"N-au jignit, n-au batut...n-au facut niciun rau. Deci asta era criminal in serie"

De la o banala cearta ar fi pornit rafuiala. Victimele se intorceau cu tractorul de la camp si l-au rugat pe tanarul de 28 de ani sa isi mute masina din drum, ca sa poata trece. Atunci, atacatorul si-a iesit din minti. A luat o arma si a inceput sa traga in stanga si in dreapta, ca un dement, spun martorii.

"Lua pistolul si pe baiatul mortului.... apuca si fugi pe dealul asta... si colo mai in deal ii trasa in ceafa.
A tras in varu meu, a cazut jos, dupa aia a tras catre un vecin si apoi a indreptat pistolul catre noi, a zis ca trage in noi si atata tot"

In potopul de impuscaturi, cei doi barbati, tata si fiu, au pierdut prea mult sange ca sa mai fie salvati. Unul a murit pe loc, celalalt mai tarziu, la spital.

"Cand veniram era balta. Ginerele dvs.
da. Era balta de sange si el mort."

Alti doi barbati, care au vrut sa opreasca sangerosul atac, au fost si ei raniti.

CRISTINA GEORMANEANU, purtator de cuvant Spitalul Judetean din Craiova: "Unul dintre ei este in aria de resuscitare, are o plaga in zona fetei, celalat se afla in aria de traumatologie. In acest moment amandoi sunt constienti"

Dupa ce a semnat groaza pe ulita, atacatorul si-a dat singur pedeapsa: si-a pus capat zilelor. El este Dragos Furtuna. Se mutase din Timisoara de curand, impreuna cu sotia, medic rezident in comuna. Cand au descins in beciul casei lor, pana si anchetatorii au avut un soc... Au descoperit un adevarat arsenal...

"Familia lui trebuie arestata ca toti stiau ca are asa ceva... pe toti sa ii aresteze. Cofectiona arme. Exact. Are strung are mult armament cartuse"

"Ce ati auzit ca au gasit in casa? Un arsenal militar. Armament si munitie gasita in borcanele cu muraturi. Cred ca e un terorist"

Curios e faptul ca tot satul stie cu ce s-ar fi ocupat individul, numai autoritatile au aflat acum.

"In beci se auzea polizorul noaptea... si oamenii... de frica...ce sa faca"

Fireste, ne intrebam de ce nu a luat nimeni masuri? De ce a trebuit sa se ajunga la o asemenea oroare pentru ca autoritatile sa deschida ochii.
Se pare ca agresorul nu avea nici permis de port arma... si mai mult decat atat era cunoscut ca avand tulburari psihice. In Germania, unde fusese plecat la munca, medicii i-ar fi prescris un tratament psihiatric. Terifiantul caz a fost preluat de procurori. Din pacate, pe cei care au pierit nevinovati, nicio ancheta nu ii poate aduce inapoi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si