Aceste ajutoare vor ajunge la familiile si persoanele singure care au fost afectate de inundatii sau de alunecari de teren. Persoanele care vor beneficia de aceste ajutoare sunt din judetele Bistrita-Nasaud, Botosani, Buzau, Caras-Severin, Cluj, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Tulcea, Valcea si Vrancea.

CITESTE SI:Guvernul reglementeaza darurile primite la botez sau la nunta

Beneficiarii acestor ajutoare au fost identificati pe baza unor anchete sociale realizate de Agentiile Judetene pentru Plati si Inspectie sociala.

Aceste ajutoare se platesc din fondurile prevazute cu aceasta destinatie in bugetul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Persoanele sunt cele ale caror care au fost distruse de viituri si care au avut de suferit foarte mult de pe urma inundatiilor.

CITESTE SI: Guvernul schimba regulile la Botez. Ce a decis Executivul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si