ELENA TRANDAFIR mama: Cand au cumparat ei casa, aici, nu au cumparat-o sa stea. Au cumparat-o sa faca arme. Nu a stiut nimeni pana nu mi-a impuscat fiul si barbatul.

Iar a doua zi, vanatoarea de oameni, pe urmele carora ar fi pornit cu patru pistoale, a inceput.

ELENA TRANDAFIR: stia si ea si toata familia. Daca as avea o putere, i-as scoate din satul asta.



Toate tunurile se indreapta spre familia lui Dragos Furtuna. La cinci zile de la masacrul din Palilula, oamenii incep sa puna cap la cap franturile care-au alcatuit scenariul de groaza. Cu o zi inainte ca teroarea sa se instaleze, criminalul si-ar fi testat armanamentul, gata de asalt.

"Doua impusctauri. Eu am crezut ca sunt copii cu petarde. Cred ca le facea proba. Dar cum s-a auzit in noaptea aia? Uite-asa, doua impuscaturi."

"In alte dati s-au mai auzit? S-au mai auzit si inainte. Ce s-a mai auzit, mamaie? Pocnind. Acolo, in curte? Aproape, langa noi s-a auzit".

Luata la tinta e acum sotia lui Dragos. Din seara macelului, imediat dupa ce ar fi incercat, fara succes, sa-si resusciteze sotul sinucigas, ea nu ar mai fi dat ochii cu nimeni. Localnicii sunt convinsi ca stiu si motivul: femeia ar fi stiut ca barbatul ei are beciul plin cu arme, gloante si haine de camuflaj, dar ar fi ales sa treaca totul sub tacere.


Indurerata, Elena Trandafir spune ca nici macar acum, in al 12 lea ceas, nimeni din familia criminalului sinuigas nu a venit sa-si ceara scuze ca individul i-a bagat in pamant sotul si fiul.

"Nu ma asteptam sa sa ingrop doi oameni tineri. nu ma asteptatm la rautatea asta. Mi-a luat bobocul meu de trandafir"

De inmormantare se ocupa, insa, si mama lui Dragos. Femeia a trimis o firma de pompe funebre ca sa-i ridice corpul de la morga si, cel mai probabil, maine il va ingropa. 
Supravietuitorii masascurului, doi barbati, sunt inca in spital, iar unul dintre ei risca sa ramana fara o mana, din cauza glontului incasat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si