Nu mica le-a fost uimirea localnicilor cand au vazut, in plina noapte, cum cerul se lumineaza mai ceva ca la orele pranzului. O bila mare, stralucitoare, a trecut fulgerator pe deasupra lor. Sfera luminoasa a traversat vazduhul in doar cateva secunde, cu o viteza ametitoare.

Cei care au apucat sa vada strania aparitie sustin ca la scurt timp dupa ce bila luminoasa a traversat cerul, s-a auzit o bubuitura puternica, ca si cand ceva greu si de mari dimensiuni ar fi intrat in coliziune cu pamantul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Misterioasa aparitie a fost ulterior identificata: este vorba de un meteorit, care a cazut in apropierea unui oras Siberian. Autoritatile sustin insa ca nu este nici pe departe la fel de mare precum cel anterior, care s-a prabusit in 2013.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si