Ilie Damian, concubin: In tot timpul asta, ea m-a mintit ca lucreaza in alta parte si cand aseara vad ca ea avea treaba cu patronul. Ea mi-a zis ca lucreaza, cica" ma pregatesc sa plec la munca".Si eu o mai sunam cand si cand, la o ora, doua. Si nu mi-a mai raspuns la telefon.

Asa a decurs ultima discutie telefonica intre Ionela si concubinul sau din Romania, care o sunase sa vada ce face.
La doar cateva ore dupa, femeia avea sa moara, inecata, in subsolul unui club de striptease.

Tragedia l-a facut pe iubitul Ionelei sa-si ridice mai multe semne de intrebare. Abia acum a realizat ca, de cand femeia s-a intors in Spania cu gandul de a face bani, viata ei a devenit un mister.

Ilie Damian: Gasesc menajera la un restaurant. Mai trimitea bani, asa, cand avea. In tot timpul asta, ea m-a mintit ca lucreaza in alta parte, si cand aseara vad ca ea avea treaba cu patronul.

In timp ce rudele si iubitul credeau ca spala vase intr-un restaurant, Ionela se pare ca lucra, de fapt, intr-un club de noapte care se recomanda pe internet ca fiind un local  cu show-uri de streaptease.

Ziarele din Spania scriu ca patronul clubului a fost retinut, si ca a vorbit in fata anchetatorilor.


"Proprietarul clubului California a negat, în declaratia sa, ca fata ar fi fost acolo fara documente legale. A mai spus ca tânara era doar în trecere, la local, pentru ca era prietena cu alte femei care lucrau acolo si ca în localul sau nimeni nu le retine pe fete împotriva vointei lor."

Si parintii Ionelei sunt macinati de zeci de ganduri. Vor s-o aduca in tara cu orice pret si sunt hotarati sa afle adevarul din spatele mortii ei.


Ionela si-a pierdut viata duminica, in regiunea Costa del Sol care a fost maturata de un val de inundatii. Autopsia facuta de medicii din Spania a confirmat faptul ca tanara a murit inecata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si