Cum PSD n-a onorat invitatia presedintelui, discutiile de la Cotroceni au inceput cu intalnirea dintre presedinte si liberali. Noua sefa a PNL a recunoscut ca, dupa infrangerea usturatoare de la urne, partidul sau a renuntat la varianta Dacian Ciolos.

Desi niciunul dintre reprezentatii PNL nu parea mai in forma decat colegul lor Gheorghe Falca, care in timpul campaniei a suferit un preinfract.

"Vom urmari ce se intampla cu partidele de dreapta, care se clameaza a fi de dreapta, vom discuta si vom vedea daca vom ajunge in acea pozitie".



La unison cu liberalii, liderii USR au respins si ei ideea propunerii unui premier cu probleme penale. Cat priveste declaratiile,  uimirea a fost cuvantul de ordine!

Intrebat cum e in costum la Cotroceni, Nicusor Dan a spus ca: sunt deja de 6 luni, am avut timp sa ma obisnuiesc. De data asta am o cravata!

O eventuala desemnare a presedintelui PSD Liviu Dragnea pentru functia de premier a fost luata in discutie si de repreyentantii marilor puteri in Romania.

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm si-a aratat sustinerea pentru pozitia adoptat de presedintele Klaus Iohannis.

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti: Il sustin cu tarie pe presedinte in aceasta problema. Spun doar atat: il sustin cu tarie pe presedinte. Organizarea alegerilor a fost una foarte buna, asa cum a spus si presedintele. Dar, ca multi oameni, am fost surprins de prezenta scazuta. Dar si in Statele Unite am avut o prezenta slaba pentru alegerile prezidentiale de anul acesta!

In schimb, ambasadorul Marii Britanii a avut o declaratie nuantata.


Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti:
Ati colabora si cu un premier care are o sentinta la de Curtea Suprema? Procedurile sunt romanesti. Guvernul Marii Britanii este gata sa colaboreze si colaboram intr-un mod foarte strans cu Guvernul ales prin aceasta procedura!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si