Corina provine dintr-o familie extrem de interesanta, care conduce destinul Voluntariului de multa vreme. Tatal ei, Ion Bogaciu, este ruda cu Florentin Pandele dar si foarte bun prieten cu acesta. A fost viceprimar al localitatii iar in prezent este consilier local.

Corina are o familie frumoasa si influenta
Corina are o familie frumoasa si influenta Detine o firma in Afumati, unde si-a angajat toate rudele. Compania este condusa de sotia lui, Ioana Bogaciu, in calitate de Director General si in afara de Corina (scoasa intre timp din lista angajatilor), mai multi membrii ai familiei apar cu diferite functii: Valentina Bogaciu (designer), Daiana
Radu Bogaciu (sef contabilitate), Florin Radu Bogaciu (reprezentant comercial).
Tatal Corinei i-a facut campanie in Voluntari
Tatal Corinei i-a facut campanie in Voluntari

In 2014, firma lui Bogaciu a prins un contract nerambursabil cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in valoare de 1,35 milioane lei pentru modernizarea fermei piscicole din Livedea, judetul Ialomita. Contractul a fost reziliat in iulie 2015, dupa ce (intamplator sau nu) s-a schimbat regimul politic, iar PSD nu mai era la guvernare.

Ion Bogaciu e apropiat de Floreintin Pandele
Ion Bogaciu e apropiat de Floreintin Pandele

Ion Bogaciu este si detinatorul recordului la despagubiri pentru teren expropriat cu ocazia largirii Soselei de Centura. Ministerul Transportului a stabilit sa-i plateasca, tot in 2014, suma de 3,8 milioane lei pentru 787 mp de teren plus o constructie de 294 mp. Bogaciu a fost despagubit inclusiv pentru arbustii ornamentali (4 bucati), trandafiri (4 bucati) si o vie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Averea familiei noii deputate este cu adevarat spectaculoasa. In vreme ce tanara Corina a declarat un imobil de 244 mp cumparata in 2010, tatal ei detine doua case, una de 160 mp si alta de 800 mp, trei terenuri de 12.800 mp, 3.500 mp si 30.000 mp in Ialomita (ultimul – instraint anul trecut), si doua in Ilfov: 2.000 mp, respectiv 3.500 mp. Familia mai detine obiecte de valoare de 40.000 euro, doua utilaje agricole, insa nu detine conturi in banci.

Consilierul, la pescuit cu un nepotel
Consilierul, la pescuit cu un nepotel

Corina Alexandra Bogaciu a ajuns in Parlament datorita faptului ca a fost propulsata pe prima pozitie pe listele de candidati pentru Camera Deputatilor in Ilfov. In 2012, Ion Bogaciu s-a inscris si el in batalia pentru Parlament din partea Aliantei Romania Dreapta, insa a primit aviz negativ din partea comisiei de etica a aliantei.

Corina Bogaciu, inainte sa ajunga parlamentar
Corina Bogaciu, inainte sa ajunga parlamentar

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si