"Ajutor! Ce fac cu ei? Erau vii pe gheata. Ii cumpar, dar nu stiu ce sa fac cu ei." Asa suna primul mesaj postat ieri de Ioana Staniloiu, dupa ce tocmai cumparase cele 4 crustacee. Vegana declarata, femeia le-a marturisit prietenilor virtuali ca animalutele se "zbateau de vii pe gheata" si ca nu a putut suporta imaginea.

Postarile partenerei lui Remus Cernea au starnit un val de comentarii.

Daca unii o sustin si ii apreciaza gestul, altii s-au intrecut in ironii.

"- Exista si mancare speciala pentru ei.

- Da. Crabi trasi la tigaie cu rucola si sos alb"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Printre glume si cuvinte mai putin elegante s-a gasit, totusi, si un bun samaritean. Asa ca doua dintre crustacee se balacesc acum intr-un acvariu doar al lor. Celelalte doua exemplare n-au supravietuit, din pacate. Pentru ca misiunea de a ingriji niste crabi nu e floare la ureche.

Adrian Bilba, biolog:" Sa prepari apa sarata, apa de mare, nu e simplu, pe de o parte.

Pe de alta parte, sa filtrezi o apa marina trebuie niste instalatii mai complicate."

Oricum ar fi, iubita lui Remus Cernea e foarte trista, nu pentru ca doi dintre crabi au murit, ci pentru ca actiunea ei nu a fost apreciata cum s-ar fi cuvenit:

"In orice caz, sa pui un animal marin intr-un mediu neadecvat e adevarata tortura. Macar asa mureau si nu se mai chinuiau.

Dar aici Ioana se crede in filmul "Finding Nemo".

"Sa iei niste crabi vii de pe gheată din Mega Image si să îi salvezi să nu ajungă într-o oală cu apă fiartă, pentru multi, este un subiect de amuzament."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si