Ovidiu Ionesi- manager resort: Pe partea de iarna practic se poate face schi de tura, aici este zona foarte buna pentru schi de tura.  Mai avem saniute mici care le punem la dispozitia turistilor.

Chiar si-n munti, unde accesul este greu, musafirilor li se promit de toate! Bucuria de a vedea, la joaca, doi ponei face parte din pachetul de sarbatori cu care gazdele ne-asteapta!

"Acum ne aflam in zona unde avem piscina, avem jacuzzi, aici avem o sauna si cateva locuri in care oamenii sa se relaxeze".

Ovidiu Ionesi- manager resort:  Acesta este unul dintre apartamentele de la Smida. Are doua camere, o baie si acces la tot ce inseamna restaurant, pisicina care sunt mai jos.

Peisajul ca dintr-o carte elvetiana are si efecte poate nedorite: aerul tare da o foame de lup. La aceasta pensiune din Smida, turistii sunt imbiati s-o potoleasca cu bucate romanesti!

Ovidiu Ionesi: Servim produse traditionale cu care ii intampinam pe toti turistii care vin. De la branzeturi pana la produse din carne de porc, pui, cam tot ce exista in zona. Avem vin, tuica, afinata de casa, mai avem visinata, astea sunt produse traditionala care se fac aici.

Kilogramele in plus dispar ca prin minune pe terenul de sport, ori pe patinoarul natural din fata pensiunii.
Distractia de sarbatori, combinata cu o relaxare unde in alta parte nu o poti avea, se simte insa in buzunare!  

Un sejur de trei zile care include masa de Craciun costa aici 800 de lei. Merita sau nu, decideti dumneavoastra!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si