Prima astfel de tentativa a aparut luna trecuta cand numele Profi Romania a fost implicat intr-o campanie falsa, iar la finalul lui noiembrie, cand celor care participau la „campanie” li se promitea un cupon in valoare de 500 de lei.
Reactia comerciantului nu a intarziat sa apara. „ Nu va inscrieti in sondajul neoficial care circula pe internet si va promite un voucher de 500 de lei.
Mentionam ca magazinele PROFI nu au emis un astfel de voucher si, regretand faptul ca cineva incearca sa va insele in acest fel, va invitam sa nu solicitati in magazine astfel de vouchere inexistente”, scriau cei de la Profi Romania. Un astfel de mesaj aveau si cei de la Lidl Romania, dupa ce au primit mai multe plangeri de la clienti.

Prima astfel de tentativa a aparut luna trecuta cand numele Profi Romania a fost implicat intr-o campanie falsa, iar la finalul lui noiembrie, cand celor care participau la „campanie” li se promitea un cupon in valoare de 500 de lei, scrie ziarul Libertatea.

Reactia comerciantului nu a intarziat sa apara. „ Nu va inscrieti in sondajul neoficial care circula pe internet si va promite un voucher de 500 de lei. Mentionam ca magazinele PROFI nu au emis un astfel de voucher si, regretand faptul ca cineva incearca sa va insele in acest fel, va invitam sa nu solicitati in magazine astfel de vouchere inexistente”, scriau cei de la Profi Romania.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un astfel de mesaj aveau si cei de la Lidl Romania, dupa ce au primit mai multe plangeri de la clienti.

Citeste mai multe AICI.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si