Modelul Renault Megane a castigat titlul Masina Anului 2017 in Romania, acordat de juriul Asociatiei Presei Auto din Romania, informeaza autoexpert.ro.
Masina a primit 206 puncte, fiind urmata la doar 6 puncte de modelul Peugeot 3008, respectiv de Alfa Romeo Giulia, cu 122 de puncte.
Cele sapte finaliste ale concursului au fost: Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Kia Sportage, Peugeot 3008, Renault Megane, Suzuki SX4 si Volkswagen Tiguan.
Ele au fost selectate in prealabil de juriu dintre cele 16 modele eligibile conform criteriilor competitiei.
Juriul a decis dupa ce a testat capacitatile masinilor atat in conditiile de trafic pe dumurile nationale, cat si intr-un mediu specific.

Masina a primit 206 puncte, fiind urmata la doar 6 puncte de modelul Peugeot 3008, respectiv de Alfa Romeo Giulia, cu 122 de puncte.Cele sapte finaliste ale concursului au fost:

Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Kia Sportage, Peugeot 3008, Renault Megane, Suzuki SX4 si Volkswagen Tiguan.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ele au fost selectate in prealabil de juriu dintre cele 16 modele eligibile conform criteriilor competitiei.Juriul a decis dupa ce a testat capacitatile masinilor atat in conditiile de trafic pe dumurile nationale, cat si intr-un mediu specific.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si