Împotriva lui Tariceanu au votat 40 dintre senatorii prezenti. Din totalul de 136 de senatori, doar 127 au votat, iar doua voturi au fost declarate nule.

Co-presedintele ALDE si actualul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost singura propunere pentru sefia Senatului, dupa ce PNL, USR si PMP au refuzat sa faca vreo nominalizare, iar UDMR a anuntat ca îl va sustine pe Tariceanu.

Înainte de vot, liderul grupului senatorial al PSD, Serban Nicolae a anuntat ca social-democratii îl propun pentru presedintia Senatului pe ”domnul senator Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La randul lor, liderii grupurilor senatoriale ale PNL, USR si PMP au anuntat, în aplauzele social-democratilor si liberal-democratilor, ca nu au propuneri pentru functia de presedinte al Senatului.

În schimb, liderul grupului UDMR, Cseke Attila, a anuntat ca maghiarii nu au o propunere, dar ca îl vor sustine si vota pe Tariceanu.

Votul a fost secret cu buletine.

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si