I-au purtat trupul chinuit la 9 preoti. Si-a cautat alinarea si speranta pe targa, pentru ca picioarele nu o mai puteau duce. Astazi Alina e o tanara cu inima franta si cu dureri chinuitoare. De doi ani, zi si noapte, se simte ca in iad.

SINCRON ALINA: „Nu imi trece si acum am arsuri in cap, cutite aici in spate pentru ca sistemul nervos nu mai functioneaza.

Vine sacadat, se duce direct chiar in ceafa. Stau zi si noapte in pat si morfina nu isi mai face efectul”

300 de doctori au consultat-o. Nimeni nu i-a gasit explicatii pentru suferinta. S-a internat chiar si la psihiatrie.

ALINA: "Am lyme si toti doctorii pe care i-am vazut pana acum, care sunt peste 300 au zis ca nu am lyme, ca nu am cum sa am”.

Abia dupa ce a trimis o proba de sange in Germania si a vazut rezultatele, a aflat cu stupoare diagnosticul. Tot ceea ce banuise s-a adeverit.

ALINA:" am zis ca m-a muscat altceva nicidecum capusa, mai ales ca in Italia, cat am stat prin spitale, in cele 35 de spitale, nimeni nu a spus ca ar fi vorba despre vreo boala infectioasa".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

ALINA: „cand ma apuca durerile incep sa urlu ca nu pot sa ma abtin”.

"MI-AM VANDUT CASA!"

A vandut un apartament si o masina de lux pentru sanatate.

Acum cand si-a aflat boala, nu mai are bani. Tratamentul in Germania o costa 15 mii de euro. Nu e o avere, dar pentru Alina e viata insasi.

Poate Mos Craciun ii va trece pragul daca noi ceilalti il ajutam si o ajutam pe Alina sa traiasca.

Banca Idea-Bank

Codice swift ROIN ROBU

Francu Alina Petronela

Euro:RO58ROIN920200053857EU01

Iban ron:ROO4ROIN920200053857RO01

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si