Acum 10 ani, Gigi Becali anunta cu surle si trambite ca a cumparat doua blocuri neterminate in Zimnicea, in care incerca sa mute oamenii cu probleme din zona si nu numai. "Da, am cumparat la Zimnicea doua blocuri, in care vreau sa adapostesc oamenii nepastuiti de soarta din localitate si sa mai fac si un fel de camin pentru bolnavi psihici!", povestea patronul Stelei in 2006.

Corect, Becali a trecut investitia si in declaratia lui de avere, la rubrica "active aducatoare de venituri", evaluand afacerea la un milion de euro. Pana la urma, cum criza imobiliara l-a lovit si pe celebrul milionar din Pipera, finalizarea lucrarilor la blocurile in cauza s-a tot amanat, pentru ca, intr-un final, proiectul sa moara definitiv!
In 2011, insa, Gigi Becali si-a amintit de blocurile lui din Zimnicea si i le-a cedat gratis milionarului Ioan Niculae, de la Astra Giurgiu, care promisese ca le transforma in camine studentesti pentru "Universitatea din Zimnicea", alt vis nerealizat al lui Niculae!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si