”Aceeasi proportie (ca în Romania n.r.) a celor care vor sarbatori Revelionul la domiciliu se regaseste si în cazul cetatenilor maghiari chestionati, însa procentajul celor care au declarat ca au de gand sa iasa în oras în noaptea dintre ani este dublu fata de cel al romanilor”, arata un comunicat emis joi de E.ON.

Nu departe în preferinte se situeaza cehii si italienii, care în proportie de 43%, respectiv 40% si-au exprimat dorinta de a sta linistiti acasa, scrie news.ro.



În proportii apropiate (33%, respectiv 30%), cehii si romanii spun ca vor urmari programele de la televizor, la polul opus situandu-se italienii, doar 9% dintre acestia declarand ca vor prefera sa se uite la programele TV.

De asemenea, în Germania si Marea Britanie, numai 14% dintre cetateni vor sta în fotolii în fata micilor ecrane.

”Totusi, în ciuda faptului ca hotelurile si vilele din statiuni sunt rezervate la capacitate maxima, perioada din jurul Revelionului nu este chiar una de vacanta în Europa”, arata studiul E.ON.

Doar 6% din populatia Germaniei are planuri de vacanta sau alte activitati, însa chiar si aceasta cifra este mai ridicata decat cea din restul Europei.

Astfel, doar 4% dintre respondentii din Romania au afirmat ca vor merge în vacanta de Revelion, în timp ce în cazul cehilor, ungurilor si italienilor intervievati pe acest subiect, ponderea este de 3%.

De remarcat si numarul ridicat al celor care au declarat ca nu au nimic planificat pentru Revelion, în aceasta situatie fiind 30% dintre britanici, 23% dintre respondentii turci, 18% dintre germani si 11% dintre romani.


Aceste rezultate fac parte din studiul  “Traind în Europa”, în cadrul caruia E.ON si Kantar EMNID au chestionat circa 8.000 de oameni din Germania, Marea Britanie, Italia, Cehia, Romania, Suedia, Turcia si Ungaria în luna decembrie 2016.

E.ON a intrat pe piata din Romania în anul 2005, cand a preluat distribuitorul regional de energie electrica din zona Moldovei, unul dintre cei opt la nivel national, si unul din cei doi distribuitori de gaze naturale.

E.ON
desfasoara în prezent activitati de furnizare în 20 de judete situate în jumatatea de nord a tarii si are circa 3 milioane de clienti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si