Astfel, pana la ora 10.00 este sub cod galben de ceata zona de campie a judetului Cluj, unde vizibilitatea va scadea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, fiind posibil sa se depuna si chiciura.

Sub avertizare cod galben de ceata sunt, pana la ora 11.00, si judetele Harghita si Covasna, precum si judetul Mures, unde este vizata doar zona de campie. De asemenea, este sub avertizare de ceata judetul Brasov, cu zonele Brasov, Codlea, Ghimbav, Sacele, Bod, Budila, Cristian, Crizbav, Dumbravita, Halchiu, Harman, Prejmer, Sanpetru, Tarlungeni, Vulcan.

In aceaste judete va fi ceata in zonele joase, ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, iar pe arii restranse sunt conditii de polei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, la aceasta ora se circula in conditii de ceata in judetul Vrancea, pe DN2 Focsani- Buzau, unde vizibilitatea este intre 50 si 100 de metri, in judetul Brasov, pe DN13 Brasov- Sfantu Gheorghe, unde vizibilitatea este sub 50 de metri si in judetul Covasna, pe DN13E Sfantu Gheorghe – Covasna.

Politistii le recomanda soferilor sa conduca prudent, sa adapteze viteza de deplasare conditiilor concrete de drum, sa evite depasirile si sa foloseasca luminile de intalnire (daca este necesar, si pe cele de ceata).

Sursa: News.ro.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si