Tragedie in seara de Revelion. O tanara insarcinata in luna a noua si fiica ei nenascuta au murit in urma unui accident rutier
O tanara de 19 ani, insarcinata in luna a noua, a murit sambata seara, la Spitalul Municipal Timisoara, in urma unui accident produs la iesirea din localitatea timiseana Remetea Mare, chiar inainte de urcarea pe autostrada. Sfarsitul de 2016 si inceput de 2017 tragic pentru o familie de banateni.
Cristina, o tanara de 19 ani si fiica ei, cu care era insarcinata in luna a noua, au murit in urma unui accident petrecut in dupa-masa zilei de 31 decembrie. Cristina, originara din Mehedinti, si sotul ei Marius, originar din Caras-Severin, locuiau si lucrau in Timisoara. Sambata dupa-masa, cei doi tineri, casatoriti cu doar cateva luni in urma, au plecat pentru a petrece Revelionul alaturi de parinti si prieteni. La iesirea din localitatea timiseana Remetea s-a produs, insa, accidentul in urma caruia tanara insarcinata in luna a noua si fetita ei nenascuta au murit. Potrivit unui martor ocular, sotul tinerei se afla in depasire, cand o alta masina a intrat in depasire, provocand o triplare. „Cel mai probabil el s-a speriat si a tras de volan, iar masina s-a rasturnat”, a povestit un martor. Tanarul a scapat nevatamat. Sotia sa, care nu purta centura din cauza sarcinii, a fost proiectata prin geamul lateral afara din masina. Potrivit unui martor, la prima vedere, parea ca tanara a scapat cu rani usoare, fiind constienta pana la venirea ambulantei.
Din cauza leziunilor interne provocate de accident, tanara si fetita ei au murit, in seara de Revelion, la spital.

Sfarsitul de 2016 si inceput de 2017 tragic pentru o familie de banateni. Cristina, o tanara de 19 ani si fiica ei, cu care era insarcinata in luna a noua, au murit in urma unui accident petrecut in dupa-masa zilei de 31 decembrie. Cristina, originara din Mehedinti, si sotul ei Marius, originar din Caras-Severin, locuiau si lucrau in Timisoara.

Sambata dupa-masa, cei doi tineri, casatoriti cu doar cateva luni in urma, au plecat pentru a petrece Revelionul alaturi de parinti si prieteni. La iesirea din localitatea timiseana Remetea s-a produs, insa, accidentul in urma caruia tanara insarcinata in luna a noua si fetita ei nenascuta au murit. Potrivit unui martor ocular, sotul tinerei se afla in depasire, cand o alta masina a intrat in depasire, provocand o triplare.

„Cel mai probabil el s-a speriat si a tras de volan, iar masina s-a rasturnat”, a povestit un martor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Tanarul a scapat nevatamat. Sotia sa, care nu purta centura din cauza sarcinii, a fost proiectata prin geamul lateral afara din masina. Potrivit unui martor, la prima vedere, parea ca tanara a scapat cu rani usoare, fiind constienta pana la venirea ambulantei. Din cauza leziunilor interne provocate de accident, tanara si fetita ei au murit, in seara de Revelion, la spital.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si