Ca niste scene ale unui atac terorist s-a derulat noaptea dintre ani, in orasul suedez Malmo. Priviti cum oamenii sunt loviti cu petarde si artificii, in mijlocul strazii.

Zgomotele sunt asurzitoare, iar victimele isi acopera urechile si grabesc pasul.
In ploaia haotica de explozii, o tanara este ranita si cade pe asfalt, langa o masina. In ajutor ii sare un barbat, care asista la scenele periculoase cu copilul pe umeri.



Mai grav este ca cei vinovati de explozii, actioneaza nestingheriti. Monteaza cutii cu artificii si pocnitori in mijlocul multimii.  Nimeni nu pare sa-i opreasca, ba din contra. Cei mai multi sunt spectatori, care filmeaza bubuiturile fara sa realizeze pericolul la care se expun.

Nici soferii n-au scapat- masinile lor au fost bombardate, la propriu. In tot acest timp, politia a patrulat, fara sa intervina in vreun fel. Un martor a declarat unei publicatii online ca artificiile si petardele ar fi fost menite sa-i intimideze pe politistii suedezi....iar planul pare sa le fi reusit instigatorilor. Niciunul nu a fost retinut.

Petardele lansate ilegal in piete au facut victime si la noi. Mai multi oameni din Craiova au fost mutilati, in noaptea dintre ani.

Cristina Geormaneanu purt de cuv: sase pacienti, victime ale utilizarii petardelor, un pacient cu trauma craniana, altul cu trauma faciala, si 4 pacienti cu leziuni si arsuri, amputatii ale degetelor de la mana.


Peste 700 de persoane au ajuns la Spitalul judetean Craiova, in noaptea de Revelion.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si